Aluminium terrasoverkapping

Een zonwerend dak met roteerbare lamellen.

 

Op zoek naar een expert in het plaatsen van een aluminium terrasoverkapping? Dan moet u bij Mevac zijn. Wij staan al sinds 1989 garant voor de juiste service, gedetailleerde offertes, gratis opmetingen en het leveren en plaatsen van de producten door ons eigen professioneel team. U bent welkom in onze toonzaal voor vrijblijvend advies over de aluminium terrasoverkapping op maat.

Een aluminium terrasoverkapping van RENSON

Mevac is een RENSON-ambassadeur. Dit wil zeggen dat wij de RENSON-producten tonen in onze toonzaal, professioneel advies bieden en u kunnen bijstaan bij de keuze voor het door u gewenste product. Bovendien bieden wij dat het aangekochte product op een professionele en degelijke manier geplaatst wordt dankzij ons ervaren projectteam. Daarnaast beschikt ons team over voldoende kennis en kunde om u alles te vertellen over de RENSON-producten dat u maar wilt weten.

Kosten van de aluminium terrasoverkapping

De prijs van de aluminium terrasoverkapping is afhankelijk van uw eisen en wensen. Zo kan hij geheel standaard geleverd worden met alleen een soort afdak, maar ook luxueus worden uitgevoerd met verwarming, doorzichtige zijwanden en een zonnedak met lamellen. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Plan snel een afspraak met ons in of kom langs in onze toonzaal. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw aluminium terrasoverkapping op maat! 

Interesse in een terrasoverkapping?

en vraag ons advies.

 
Scroll naar top