Aluminium terrasoverkapping

Een zonwerend dak met roteerbare lamellen.

 

Wie op zoek is naar een expert in het plaatsen van een aluminium terrasoverkapping, helpen we graag verder bij Mevac in Herselt. Al sinds 1989 staan wij klaar met de juiste service op maat, gedetailleerde en vrijblijvende offertes, gratis opmetingen en het leveren en plaatsen van onze producten door een team van experten. Heeft u graag advies over een aluminium terrasoverkapping op maat? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal!

Een aluminium terrasoverkapping van hoge kwaliteit

Mevac is een RENSON-ambassadeur. Dat wil zeggen dat wij RENSON-producten, zoals terrasoverkappingen, aanbieden in onze toonzaal, professioneel advies geven en u kunnen bijstaan bij de keuze van het door u gewenste product. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar de beste zonwering? Dan helpen wij u graag verder. Bovendien garanderen wij dat het aangekochte product op een professionele en degelijke manier geplaatst wordt dankzij ons ervaren projectteam. Daarnaast beschikt ons team over voldoende kennis en kunde om u alles te vertellen over de RENSON-producten die wij aanbieden.

Ontdek de kosten van een aluminium terrasoverkapping

De prijs van de aluminium terrasoverkapping is afhankelijk van uw eisen en wensen. Zo kan hij geheel standaard geleverd worden met alleen een soort afdak, maar ook luxueus worden uitgevoerd met verwarming, doorzichtige zijwanden en een zonnedak met lamellen. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Plan snel een afspraak met ons door een e-mail te sturen naar info@mevac.be of kom langs in onze toonzaal. Wij helpen u graag bij de realisatie van uw aluminium terrasoverkapping op maat als uw partner in zonwering en afsluitingen!

Interesse in een terrasoverkapping?

en vraag ons advies.

 
Scroll naar boven