Carports

Bescherm je auto tegen weer en wind.

Aluminium carport

Wanneer u een hoogwaardige aluminium carport wilt plaatsen, moet u bij Mevac zijn in Herselt. Al sinds 1989 zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van garagepoorten en dergelijke. Al onze producten vervaardigen we in ons eigen atelier, waardoor wij de kwaliteit en een lange levensduur waarborgen. Daarnaast zorgen wij voor een onberispelijke afwerking wanneer wij de aluminium carport komen plaatsen bij u thuis of op uw werk.

Experts in alles wat met een aluminium carport te maken heeft​

Door onze jarenlange ervaring weten wij alles over het maken, leveren en plaatsen van een aluminium carport en andere soorten poorten. Een carport is de ideale oplossing om uw auto te beschermen tegen weer en wind. Daarnaast brengt een aluminium carport nog verschillende andere voordelen met zich mee. Denk hierbij aan:

  • Een luxueuze toevoeging die de waarde van uw woning verhoogt;
  • Overkapping tussen uw woning en uw auto wanneer u de carport doortrekt tot boven de voordeur;
  • Vijf jaar garantie en in iedere RAL-kleur leverbaar;
  • Weinig onderhouden aluminium blijft lang mooi;
  • Volledig op maat gemaakt.

U vindt bij ons ook een Renson Algarve Canvas carport, die eruit springt op esthetisch vlak. Tussenbalken worden overbodig dankzij de slanke aluminiumstructuur en een stevig vast dak. De bovenlaag is een gelakte staalplaat met anti-condenslaag en hieronder spannen we een zonwerend doek. Kies voor een luxe afwerking met ledverlichting of vaste wanden, of zelfs voor een polycarbonaat dak.

Ontdek ons volledige aanbod en expertise

U bent van harte welkom om alle mogelijkheden voor een aluminium carport te bewonderen in onze toonzaal. Maar, wij zijn echter voor meer in te schakelen dan enkel garagepoorten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor verschillende soorten hekwerken. Of bent u misschien niet op zoek naar een carport, maar eerder een overkapping voor uw veranda? Het kan allemaal. Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be.

Aluminium carports,
weinig onderhoud en blijft lang mooi

Een carport is de ideale oplossing om je auto te beschermen tegen weer en wind. Aluminium carports hebben als voordeel dat ze niet alleen uw auto beschermen, maar ook nog een echte luxueuze toevoeging zijn aan uw huis. Bovendien heeft u er weinig onderhoud aan en blijft aluminium lang mooi.

Carport Renson Algarve Canvas

De Renson Algarve Canvas carport springt eruit op esthetisch vlak. Dankzij de slanke aluminiumstructuur en een stevig vast dak worden tussenbalken overbodig. U kan kiezen voor een vrijstaand exemplaar, de carport aanbouwen tegen de gevel, of zelfs doortrekken tot boven de voordeur. Zo blijft u ook altijd gespaard van regen en wind tussen uw auto en de voordeur.

Het vaste aluminium dak van de Renson Algarve Canvas bestaat uit 2 kwalitatieve onderdelen. De bovenlaag is een gelakte staalplaat met anti-condenslaag. Eronder wordt een zonwerend doek gespannen in de kleur van jouw keuze. Het resultaat is een strak spanplafond met zachte aanblik, zonder op de onderkant van de staalplaten te moeten kijken. Deze minimalistische en strakke carport biedt tal van afwerkingsopties, van ledverlichting tot vaste wanden. Bovendien kan je de Renson Algarve Canvas koppelen aan een Algarve terrasoverkapping met lamellen dak voor een ultragrote overdekte ruimte die perfect harmonieert met de totale look & feel van je woning! En bovendien zijn zowel wat je carport als je terrasoverkapping betreft alle technieken volledig onzichtbaar weggewerkt: van schroefverbindingen tot en met waterafvoer.

Carports met polycarbonate daken

Daarbuiten hebben wij ook een breed assortiment aan carports met polycarbonate daken aan onze laagste prijsgarantie. Deze op maat gemaakte overkappingen zijn van hoge kwaliteit en kunnen aangeboden worden met een dak van zowel helder als melkwit polycarbonaat.

Interesse in een carport?

Scroll naar boven