Kies voor een elektrisch zonnescherm

Heeft u al er al eens over nagedacht om een elektrisch zonnescherm aan te schaffen voor bij u thuis? Wanneer u een zonnescherm koopt, wilt u dit natuurlijk enkel aanschaffen en laten plaatsen door een expert. In dat geval staat Mevac in Herselt voor u klaar. Al sinds 1989 zijn wij werkzaam in de branche van zonneschermen en overkappingen en we zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een elektrisch zonnescherm.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

De ontwikkeling van het elektrisch zonnescherm

De techniek van het elektrisch zonnescherm heeft de laatste jaren een stevige ontwikkeling doorgemaakt. Zo is de constructie tegenwoordig een stuk steviger, is het gebruikte textiel beter bestand tegen vuil en is de levensduur toegenomen. Maar buiten functionaliteit, geeft zonwering voor uw veranda uw woning ook een moderne touch . Daarnaast zorgt een hoogwaardig elektrisch zonnescherm ervoor dat de waarde van uw woning verhoogt, mocht u ooit besluiten deze te verkopen. Door onze jarenlange ervaring weten wij alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische zonneschermen, met onder andere de knikarmtechniek. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van deskundig advies op maat en u helpen bij het maken van de juiste keuze op vlak van zonwering. Op ons kunt u rekenen op een totaalservice, van advies tot oplevering en de garantie achteraf.

Interesse in een elektrisch zonnescherm?

en vraag ons advies.

 

Ontdek onze volledige service

Buiten een elektrisch zonnescherm voor bij u thuis, kunt u ook bij ons terecht voor andere vormen van zonwering, poorten, overkappingen en nog veel meer. Kom ons uitgebreide aanbod bekijken in de showroom of bespreek uw wensen en voorkeuren wanneer u contact met ons opneemt. Dit kan door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be. We hopen u snel van dient te mogen zijn met een elektrisch zonnescherm op maat.

Scroll naar boven