Elektrische rolluiken

Kies voor comfort met elektrische rolluiken. Deze zorgen niet enkel voor privacy, maar houden ook de zon en warmte tegen. Schakel Mevac in Herselt in en wij regelen voor u elektrische rolluiken volledig op maat. Bovendien zorgen deze ook voor een isolerende functie in de koude wintermaanden. Ze houden dus zowel warmte tegen die naar binnen wilt komen in de zomer, als warmte die naar buiten wilt glippen in de winter. Ideaal dus!


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

De voordelen van elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken zorgen ervoor dat u niet meer alle kamers moet afgaan om uw rolluiken naar beneden te laten. Met een handige knop regelt u per kamer welke rolluik u wilt laten zaken. Aangezien ze warmte van de zon buitenhouden en warmte in uw huis binnenhouden, kunt u ook enorm besparen op uw energiefactuur. U kunt ook kiezen voor rolluiken op zonne-energie, een nog duurzamere optie. Wij maken uw elektrische rolluiken op maat voor u in ons atelier en zorgen ervoor dat ze volledig aan uw wensen voldoen qua stijl en kleur. Wist u dat u automatische elektrische rolluiken ook van op afstand kunt bedienen? Zo kunt u met een veilig gevoel op reis vertrekken en toch de indruk wekken dat er iemand thuis is zodat ongewenste bezoekers wegblijven. Op ons kunt u rekenen voor alle vormen zonwering, maar ook voor de nodige privacy.

Interesse in elektrische rolluiken?

en vraag ons advies.

 

Reken op ons voor uw zonwering

Wij maken al meer dan 25 jaar verschillende vormen van zonwering, zoals lamellen voor buiten. Ook zijn we gespecialiseerd in het maken van overkappingen, zodat u optimaal buiten kunt genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Zoekt u bijvoorbeeld een overkapping voor uw veranda? We maken deze graag voor u, volledig naar uw wensen. Schakel ons in voor een totaalservice of contacteer ons bij vragen. Bel ons via het nummer +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be.

Scroll naar boven