Lamellen dakoverkapping

Een lamellen dakoverkapping kan uw woonruimte in regio Herselt een stuk groter maken. Helemaal wanneer u gebruik maakt van de professionele terrasoverkappingen die Mevac aanbiedt. Het resultaat is niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi om naar te kijken. Wacht dus niet langer en laat u overtuigen door ons vakmanschap!


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

De verschillende voordelen van een lamellen dakoverkapping

Een dakoverkapping met lamellen biedt verschillende voordelen. Zo kunt u in de zomer bij mooi weer de zonwering met lamellen openzetten en genieten van de heerlijk warme zon. Of, wanneer de zon te warm wordt, de lamellen sluiten en genieten van de verkoelende schaduw terwijl u nog steeds buiten kunt zitten. In de winter of wanneer het regent kunt u de dakoverkapping met lamellen sluiten en zo heeft u een extra stuk ruimte binnen in uw huis. Ook een overkapping voor uw terras met lamellen vindt u bij ons. Dankzij ons ruime aanbod aan producten kunt u optimaal van de zon én de schaduw genieten.

Interesse in een dakoverkapping?

en vraag ons advies.

 

Kom langs in onze toonzaal en ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze toonzaal. Hier wordt in een oogopslag duidelijk wat Mevac met een dakoverkapping met lamellen voor u kan betekenen. Tevens kunt u hier inspiratie opdoen en meteen een offerte aanvragen. Contacteer ons door te bellen naar het nummer +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn met een dakoverkapping met lamellen op maat.

Scroll naar boven