Lamellen zonwering voor buiten

Een lamellen zonwering in regio Herselt zorgt ervoor dat u heerlijk buiten in de tuin kunt zitten en zelf bepaalt of in de zon wilt zitten, of toch liever in de schaduw. De lamellen kunnen opengezet worden zodat u optimaal van de zon kunt genieten, en wanneer de zon te warm wordt kunt u de zonwering sluiten en genieten van de verkoelende schaduw. Ideaal toch? Waar vindt u nu zo’n zonwering met lamellen, waardoor u altijd heerlijk buiten kunt zitten? Bij Mevac natuurlijk!


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Een dynamische lamellen zonwering voor buiten in uw tuin

De zonwering met lamellen maakt het leven buiten veel dynamischer en laat u spelen met de lichtinval zoals nooit tevoren. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor u het hele jaar door geniet van deze zonwering met lamellen voor buiten. Tevens zijn wij officieel ambassadeur van RENSON en leveren we ook terrasoverkappingen. Dit bedrijf heeft al meer dan een eeuw ervaring met alles wat met ventilatie, zonwering en verwarming van het buitenleven te maken heeft. Bij ons krijgt u de garantie dat de plaatsing van uw zonwering of andere producten gebeurt door echte vakmensen met de nodige expertise.

Interesse in een zonwering voor buiten?

en vraag ons advies.

 

Bekijk ons uitgebreide aanbod in onze toonzaal

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan hoogwaardige producten voor buiten, zoals onze zonwering met lamellen? Kom dan langs in onze toonzaal en laat u verrassen door kwaliteit en design van onder andere onze terrasoverkappingen met lamellen. Want een zonwering met lamellen is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Bekijk ons aanbod en kies voor de zonwering die past bij de inrichting van uw tuin of terras. Neem contact met ons op door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Scroll naar boven