Loggia panelen

Bij Mevac in Herselt bieden we Loggia panelen aan als structurele zonwering. Dit zijn panelen die zijn opgebouwd uit kaders, met invulling van aluminiumlamellen (Loggialu), houten lamellen (Loggiawood) of screens (Loggiacreen). Schuif bij warm weer de panelen van Loggia voor het raam en zorg eenvoudig voor verkoeling in huis.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Hoe werken de Loggia panelen?

De panelen van Loggia zijn toepasbaar voor meerdere multifunctionele elementen zoals zonwering, afsluiting, lichtregeling, ventilatie of als scheidingswand. Wilt u liever geen inkijk? Kies dan voor de Loggiawood Privacy Type. Hierbij zijn de lamellen manueel kantelbaar voor een dichte of volledig open positie. Op die manier bepaalt u zelf hoeveel zon u binnenlaat en krijgt u extra privacy tegen nieuwsgierige voorbijgangers. Schuifpanelen zijn een vorm van structurele zonwering. Desondanks hebben ze wel de flexibiliteit van screens en bepaalt u volledig zelf op welke manier u de zon buitenhoudt. Ook bieden wij andere vormen van zonwering aan, zoals lamellen voor buiten en nog veel meer.

Interesse in loggia panelen?

en vraag ons advies.

 

Ontdek de voordelen

Panelen van Loggia als zonwering vragen nauwelijks onderhoud en blijven lange tijd in topconditie. U kunt zowel voor een manuele als een gemotoriseerde sturing kiezen voor optimaal gebruiksgemak. In de zomer houdt u de warmte buiten en in de winter trekt u de warmte van de zon net maximaal naar binnen. Overtuigd van de vele voordelen van de panelen van Loggia of zoekt u nog verder advies? Op ons kunt u rekenen voor een totaalservice. Contacteer ons via het nummer +32(0)16 568 800, stuur een e-mail naar info@mevac.be of kom langs in onze showroom.

Scroll naar boven