Overkapping in polycarbonaat

Een overkapping van polycarbonaat in regio Herselt heeft verschillende voordelen ten opzichte van overkappingen die uit andere materialen bestaan. Veel overkappingen voor buiten zijn weliswaar geïmpregneerd om weersinvloeden te weerstaan, maar mettertijd gaan deze materialen toch slijtage vertonen.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Een overkapping in polycarbonaat of toch een ander materiaal?

Hout, stof of metaal blijven gevoelig voor de corrosieve invloeden van regen, wind, sneeuw en vorst, ook al worden ze behandeld met speciale producten. Een overkapping van polycarbonaat heeft hier geen last van. Het is een zeer sterk en duurzaam materiaal dat onder andere gebruikt wordt in politieschilden en veiligheidsbrillen. Bij Mevac kunnen wij een overkapping van polycarbonaat voor u leveren en installeren. Bovendien is dat een doorzichtige terrasoverkapping, waardoor uw levensruimte wordt vergroot en u van uw uitzicht kunt blijven genieten.

Interesse in een overkapping polycarbonaat?

en vraag ons advies.

 

Behoud het ruimtelijk gevoel dankzij een overkapping van polycarbonaat

Bij Mevac hebben we enkele specialisten in dienst op het gebied van terrasoverkappingen en zonweringen die u kunnen adviseren over de beste overkapping voor uw tuin of terras. Ook zijn we gespecialiseerd in garagepoorten en dergelijke, dus ook daarvoor kunt u op ons rekenen. Neem contact op via het telefoonnummer +32(0)16 568 800 of het e-mailadres info@mevac.be. U bent ook altijd welkom in onze showroom voor een sfeerimpressie en advies van onze medewerkers. Tot snel!

Scroll naar boven