RENSON terrasoverkapping

RENSON staat veelal bekend om de duurzaamheid waarmee ze een terrasoverkapping maken en de innovatieve wijze waarop ze omgaan met de materiaalkeuze. Hierbij creëren ze zoveel mogelijk natuurlijk licht. Mevac in Herselt is een officiële RENSON-ambassadeur, wat betekent dat wij de producten van RENSON leveren en installeren bij u thuis. Door deze samenwerking zijn wij zeer bekend geworden met de producten en voorzien wij u van goed advies over welke producten van RENSON geschikt zijn voor uw terrasoverkapping.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Creëer meer natuurlijk licht met een RENSON terrasoverkapping

Een van de meest innovatieve producten die RENSON ontwikkelde, is de lichtdoorlatende lamel. Deze lamellen kunnen worden toegepast op elke terrasoverkapping van RENSON. De lamellen creëren een betere lichtinval in de veranda door een terrasoverkapping die aan de woning is vastgemaakt. Hierbij wordt gelaagd mat glas gebruikt dat nog steeds een zonwerende werking heeft, maar toch zonlicht doorlaat in uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een terrasoverkapping van RENSON? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Hier kunt u eenvoudig inspiratie opdoen, maar ook de mogelijkheden en de prijzen van een terrasoverkapping met ons bespreken. Wij voorzien u graag van het nodige advies en een totaalservice.

Interesse in RENSON terrasoverkapping?

en vraag ons advies.

 

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over de producten van RENSON, zoals de terrasoverkapping, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be. U bent natuurlijk ook welkom in onze showroom. Wij hopen in ieder geval zo snel mogelijk aan de slag te kunnen met uw terrasoverkapping.

Scroll naar boven