Kies voor een rolluik op zonne-energie

Een rolluik op zonne-energie begint enorm toe te nemen in populariteit. Rolluiken op zonne-energie zijn de toekomst en daarnaast ook erg duurzaam. Dat is natuurlijk een fijne bijkomstigheid. Een rolluik op zonne-energie koopt u eenvoudig bij Mevac in Herselt. Wij zijn specialist op het gebied van rolluiken, waardoor wij u voorzien van degelijk advies op maat.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Een rolluik met zonne-energie op maat

Alle rolluiken worden bij ons op maat gemaakt, ook de elektrische varianten en het rolluik op zonne-energie. Zo zijn de rolluiken verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en bedieningsmogelijkheden. Onze rolluik op zonne-energie is zeer uniek en we vertellen u graag waarom. Er zijn verschillende voordelen aan kiezen voor zo een rolluik:

  • Wij kunnen de rolluiken snel installeren, aangezien ze niet op een stroomnetwerk aangesloten moeten worden;
  • Ze zijn zeer milieuvriendelijk;
  • De hoge kwaliteit blijft gewaarborgd, doordat wij maar liefst zeven jaar garantie geven op alle onderdelen.

Interesse in rolluik op zonne-energie?

en vraag ons advies.

 

Kom langs in onze showroom

U kunt echter voor meer dan alleen rolluiken bij ons terecht. Wij kunnen u ook bijstaan in exclusieve zonweringen of terrasoverkappingen. Voor meer informatie over onze producten, waaronder de elektrische zonneschermen of een rolluik op zonne-energie, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be. Wilt u deze rolluiken eens in het echt bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze toonzaal. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Scroll naar boven