Structurele zonwering

Structurele zonwering is een vorm van zonwering die de laatste tijd flink in opkomst is. Hierbij beschermt de zonwering u het hele jaar door tegen de zon en houdt ze de warmte binnen wanneer het buiten kouder wordt. Structurele zonwering bestaat in verschillende soorten, maten en uitvoeringen, waardoor het maken van een keuze vaak lastig kan zijn. Schakel daarom Mevac in Herselt in. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor zonwering bij u thuis.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Hoogwaardige en veelzijdige structurele zonwering

Een van de vormen van structurele zonwering die wij aanbieden, is Sunclips. Dat systeem houdt de zonnestralen tegen voor ze bij de glaspartij kunnen komen, zonder uw zicht naar buiten te belemmeren. Ongewenste warmte en storende lichtinval krijgen zo geen kans meer. De mogelijkheden voor zonwering zijn eindeloos en Mevac staat u graag bij in het maken van een juiste beslissing voor bij u thuis, of voor op het werk. Kijkt u ook graag eens naar de andere opties? Dan wijzen we u graag in de richting van onze Loggia-panelen, die multifunctioneel toepasbaar zijn.

Interesse in structurele zonwering?

en vraag ons advies.

 

Ontdek de vele mogelijkheden

Naast structurele zonwering, kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten zonwering voor binnen of buiten. Zo bieden we ook windvaste zonwering aan die u eenvoudig elektrisch kunt bedienen. Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u alle structurele zonwering in het echt bewonderen. maar ook onze overkappingen, poorten, rolluiken en hekwerken.

Scroll naar boven