Terras afdak

Wie een terras heeft kan dankzij een afdak optimaal genieten van zijn buitenruimte en ook in het najaar of vroeg in het voorjaar al buiten zitten. Dankzij zo’n afdak boven uw terras heeft u geen last van neerslag en creëert u ook meer schaduw tijdens de warme zomermaanden. Veel mensen denken bij een afdak voor een terras nog altijd aan een gammel dakje van golfplaat, maar niets is minder waar. Komt u daarom eens kijken bij Mevac in Herselt en laat u overtuigen van het tegendeel.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Wie terras zegt, zegt ook afdak

Onze luxe terrasoverkappingen zijn zeer praktisch en oogstrelend. Daarbij kunt u een afdak voor uw terras helemaal naar uw smaak laten maken. Wij verzorgen voor u een gratis opmeting en komen de terrasoverkapping installeren bij u thuis. De juiste leverancier kan van het afdak over uw terras een luxe aanvulling maken op uw huis. Het merk dat in onze showroom de meeste aandacht trekt moet toch wel RENSON zijn. Dat merk is al vele jaren dé specialist in het ontwikkelen van luxueuze terrasoverkappingen en wij bij Mevac zijn er trots op dat wij officieel ambassadeur zijn van dit mooie merk. Een terrasoverkapping van RENSON doet u versteld staan van wat er allemaal mogelijk is met uw huidige buitenruimte.

Interesse in terras afdak?

en vraag ons advies.

 

Schakel ons in voor advies

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op vlak van overkappingen en dergelijke en voorzien u graag van een totaalservice. Daarvoor kunt u ons bereiken op het telefoonnummer +32(0)16 568 800 of via het e-mailadres info@mevac.be. Uiteraard bent u ook meer dan welkom in onze showroom. Naast overkappingen zijn wij overigens ook gespecialiseerd in verschillende soorten zonwering. Schakel ons dus zeker in als u op zoekt bent naar advies en tips.

Scroll naar boven