Lamellen terrasoverkapping

Een lamellen terrasoverkapping tegen een aantrekkelijke prijs vindt u bij Mevac in Herselt. Wij zijn een officiële RENSON-ambassadeur, wat inhoudt dat wij iedere terrasoverkapping van dat merk in onze toonzaal aanbieden. Wij kunnen u daarnaast adviseren over de beste keuze en prijs voor een terrasoverkapping met lamellen. Kom onze terrasoverkappingen snel bewonderen in onze toonzaal en laat u verbazen over de kwaliteit en mooie aanblik die een terrasoverkapping met lamellen u biedt.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Vind een hoogwaardige lamellen terrasoverkapping in de regio

Lamellen hebben het voordeel dat u ze meestal automatisch met een druk op de knop open en dicht kunt doen. Zo heeft u altijd zon in uw tuin wanneer u dat wenst en schaduw wanneer het te warm wordt. Ze zijn dus ideaal om te gebruiken als zonwering voor buiten. De lamellen terrasoverkappingen die wij aanbieden, zijn beschikbaar in de modellen:

Al deze modellen zijn voorzien van aluminium lamellen die bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden. Aangezien wij elke terrasoverkapping met lamellen naar uw wensen en eisen kunnen aanpassen, is het gewenst om een offerte aan te vragen.

Interesse in een terrasoverkapping?

en vraag ons advies.

 

Kom langs voor een sfeerimpressie

Het belangrijkste bij een terrasoverkapping met lamellen is natuurlijk het gevoel dat u erbij krijgt. Ziet u uzelf met vrienden en familie onder een bepaalde terrasoverkapping zitten? Bespreek uw wensen met ons en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag in ons atelier met uw terrasoverkapping met lamellen op maat. Bezoek onze toonzaal en laat u verrassen door kwaliteit en design! Neem contact met ons op en plan een afspraak in. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be.

Scroll naar boven