Kies voor een veranda met overkapping

Een huis met een veranda met overkapping in regio Herselt is heerlijk omdat u ieder jaar langer van uw buitenruimte kunt genieten. Voor het plaatsen van een veranda met overkapping wilt u natuurlijk enkel een expert inschakelen. Profiteer in dat geval van de expertise van Mevac. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en installeren van de mooiste overkappingen voor veranda’s en terrassen.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Een veranda met overkapping biedt oneindig veel mogelijkheden

Een overkapping biedt ontzettend veel mogelijkheden. Allereerst bieden wij verschillende modellen aan van het gerenommeerde merk RENSON, waaronder ook terrasoverkappingen. Daarnaast zijn onze overkappingen uit te breiden met:

  • Verwarming;
  • Zijwanden, doorzichtig of ondoorzichtig;
  • Zonwerend dak met lamellen die u desgewenst openzet;
  • Muziekinstallatie.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wilt u opties voor een veranda met overkapping eens in het echt komen bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen, maar is het ook mogelijk om uw wensen met ons te bespreken. Op basis hiervan kunnen wij een offerte op maat maken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Interesse in een veranda overkapping?

en vraag ons advies.

 

Ontdek onze volledig op maat gemaakte producten

U kunt bij ons voor meer terecht dan enkel een veranda met overkapping. Denk hierbij bijvoorbeeld aan garagepoorten, volledig op maat gemaakt. Naast gewone overkappingen bieden we ook nog andere soorten zonweringen aan. Al onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden Wenst u hier meer informatie over te ontvangen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be.

Scroll naar boven