Windvaste zonwering

Bent u op zoek naar windvaste zonwering in regio Herselt? Dan bent u bij Mevac aan het juiste adres. Wij zijn officieel RENSON-ambassadeur, waardoor u verzekerd bent van zonwering van uitstekende kwaliteit. Al sinds 1989 staan wij garant voor de juiste service, gedetailleerde offertes, gratis opmetingen én het leveren en plaatsen van producten door ons eigen, professionele team. Het ontwerpen, leveren en plaatsen van een windvaste zonwering van RENSON is voor ons dan ook geen enkel probleem.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

De mogelijkheden zijn eindeloos voor een windvaste zonwering van RENSON

Wij bieden verschillende doekzonweringen aan, waaronder de windvaste zonwering van RENSON. Onze windvaste screens bieden de volgende mogelijkheden en voordelen:

  • Windvast in alle posities dankzij een rits op het doek dat vast zit in de geleiders;
  • Gepatenteerde Connect & Go technologie;
  • Elektrisch te bedienen met Somfy motor;
  • Profielen in alle RAL kleuren verkrijgbaar;
  • Het doek is van glasvezel of polyester;
  • Kast met een rechthoekig- of afgeschuind design.

Of het nu gaat om windvaste zonwering, structurele zonwering of gevelbekleding: wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Zoekt u bijvoorbeeld zonwering voor uw veranda of een andere plek buiten? Wij maken in ons atelier alles op maat waardoor u de garantie heeft dat al uw wensen in het project verwerkt kunnen worden.

Interesse in een windvaste zonwering?

en vraag ons advies.

 

Ontdek onze service na aankoop en plaatsing

Wij waarborgen, dankzij eigen productie, de kwaliteit en levensduur van de windvaste zonwering van RENSON. Maar onze service houdt hier niet op. Ook na de verkoop en plaatsing van de zonwering blijven wij u bijstaan met een professionele servicedienst. Benieuwd wat er voor u mogelijk is met betrekking tot de windvaste zonwering van RENSON? Kom dan langs in onze toonzaal of neem contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be.

Scroll naar boven