Zonwering binnen

Bent u op zoek naar zonwering voor binnen? We helpen u graag verder bij Mevac in Herselt. Al meer dan 25 jaar houden wij ons bezig met de productie en het plaatsen van verschillende soorten zonwering en afsluitingen, zowel voor binnen als buiten. Kies voor raamdecoratie in de vorm van zonwering en geef uw interieur nog net dat tikkeltje extra.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Hoe werkt zonwering voor binnen?

Zonwering voor binnen plaatsen we, in tegenstelling tot zonwering voor buiten, aan de binnenkant van uw ramen in huis of op kantoor. Op die manier kunt u zelf regelen hoeveel zon en warmte er binnenkomt. Zonwering voor binnen is meestal structureel in de zin dat ze permanent ophangt, maar u heeft wel de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel zon u doorlaat. Wanneer u bijvoorbeeld voor lamellen kiest, kan u zelf bepalen of u ze volledig opentrekt of niet. Een elektrisch zonnescherm kunt u dan weer enkel naar beneden laten wanneer u last krijgt van de zon, en op andere momenten kunt u het scherm naar beneden laten. Ook elektrische rolluiken kunt u gebruiken om de zon en hitte buiten te houden.

Interesse in zonwering binnen?

en vraag ons advies.

 

Kies voor kwaliteit

Kiezen voor Mevac is kiezen voor kwaliteit op vlak van zonwering. We verwelkomen u graag in onze toonzaal zodat u een beter beeld krijgt van ons ruime aanbod aan producten. Zonwering in een veranda kan ook enorm handig zijn, want zo’n glazen ruimte kan zeer snel opwarmen van zodra de zon er op staat. Indien u graag meer advies krijgt of nog vragen heeft kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Dat kan zowel telefonisch via het nummer +32(0)16 568 800 of door een e-mail te sturen naar info@mevac.be.

Scroll naar boven