Zonwering in de vorm van een knikarmscherm

Bent u op zoek naar zonwering en denkt u dat een knikarmscherm de beste optie is? Dan bent u bij Mevac in Herselt aan het juiste adres. Al sinds 1989 houden wij ons bezig met het aanbieden van verschillende soorten zonwering. Al onze producten worden in ons eigen atelier vervaardigd, waardoor wij de kwaliteit en lange levensduur te allen tijde waarborgen. Wanneer u bij ons kiest voor een knikarmscherm of andere zonwering, voor uw woning of bedrijf, dan kiest u voor kwaliteit.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Ruim aanbod aan zonwering, zoals een knikarmscherm in

Naast een knikarmscherm bieden wij nog verschillende andere soorten zonwering, zoals doekzonwering aan, altijd van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u bij ons ook terecht voor:

Wij begrijpen dat u zo lang mogelijk van het buitenleven wilt genieten. Daarom kan zonwering zoals een knikarmscherm de ideale oplossing bieden. Zo geniet u van uw terras en bepaalt u zelf of u in de zon wilt zitten of liever in de schaduw. Daarnaast zijn de knikarmschermen op maat beschikbaar, waardoor een afwerking met bijvoorbeeld een afrolbare volant of geïntegreerde verlichting mogelijk is.

Interesse in een zonwering knikarmscherm?

en vraag ons advies.

 

Kom langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden

Buiten een knikarmscherm of de andere vormen van zonwering die wij aanbieden, zoals structurele zonwering, vindt u bij ons nog andere producten. Zo maken wij ook zaken als overkappingen en rolluiken. Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden? Kom dan langs in onze showroom. Bespreek met ons uw wensen in de showroom of neem contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be.

Scroll naar boven