Zonwering voor uw veranda

Voeg de juiste zonwering toe aan uw veranda in regio Herselt en houdt de warmte buiten en de koelte binnen. Op deze manier geniet u langer van het buitenleven, maar ook van verkoeling binnenshuis. Mevac helpt u hier graag bij. Sinds 1989 zijn wij al werkzaam in de sector van zonwering en dergelijke, waardoor wij u te allen tijde kunnen voorzien van degelijk advies op maat.


Gespecialiseerde techniekers
Een degelijke garantie
Productie in eigen atelier

Een zonwering voor uw veranda houdt de koelte binnen

Wij bieden verschillende soorten zonwering aan die u koppelt aan uw veranda. Denk hierbij bijvoorbeeld aan doekzonwering of structurele zonwering. Bij doekzonweringen heeft u keuze uit een aantal verschillende soorten. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een knikarmscherm, een zonnetent of screens die wind tegenhouden. De structurele zonwering voor uw veranda bestaat dan weer uit Loggia-panelen. Wanneer u kiest voor dat soort zonwering, geniet u binnen de kortste keren van multifunctionele elementen die optimaal met elkaar samenwerken. Dat zorgt niet alleen voor de nodige zonwering, maar is ook een mooie toevoeging aan uw exterieur. Ook in uw interieur kunt u echter de zon tegenhouden, met onze handige zonwering voor binnen.

Interesse in een zonwering veranda?

en vraag ons advies.

 

Bespreek met ons al uw wensen en eisen

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur van de zonwering voor uw veranda. Wanneer u onze zonwering voor uw veranda liever eens in het echt wilt bewonderen, bent u van harte welkom in onze showroom. Hier doet u eenvoudig inspiratie op en kunt u uw wensen en de prijzen van een terrasoverkapping met ons bespreken. U kunt ook altijd contact met ons opnemen op door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be. Wij hopen spoedig met u samen te mogen werken!

Scroll naar boven